18-årig med hash og lommekniv

Foto: Rigspolitiet.

Klokken 02.45 natten til lørdag fik politiets specialpatrulje kontakt til en 18-årig mand fra Kirke Eskilstrup på en p-plads i Nygade i Holbæk.

Det viste sig, at den unge mand var i besiddelse af ca. 10 gram hash, som var opdelt i mindre portioner. Desuden var han i besiddelse af en foldekniv med en bladlængde på tre centimeter. Det er politiets opfattelse, at kvinden ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål på det pågældende tidspunkt og sted og derfor blev den 18-årige sigtet for overtrædelse af knivloven. Hashen indkaserede en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den unge mand fra Kirke Eksilstrup vil senere modtage besked fra politiet om, hvordan sagerne vil blive afgjort.

Denne artikel er publiceret den 22. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply