Sejr over Sydvest – Holbæk er tilbage over stregen

Foto: Rolf Larsen


Det var vigtige point, Holbæk fik ud af søndagens kamp mod Sydvest 05.

Efter en målløs 1. halvleg, hvor både Holbæk og Sydvest enkelte chancer, så skulle der blot gå tre minutter af 2. halvleg, før der blev scoret. Og til stor glæde for hjemmepublikummet var det Marcus Carlson, der bragte Holbæk foran 1-0.

2. halvleg satte Holbæk sig godt på spillet og havde flere gode chancer. Imod slutnignen af spillet forsøgte gæsterne at presse Holbæk, der dog stod i mod og i89. minut lykkedes det igen at komme på scoringstavlen, da Torbjørn Billeskov gjorde det til 2-0 for Holbæk.

Det var også slutresultatet, der dermed gav tre point til den samlede stilling – nok til at Holbæk igen er på den rigtige side af nedrykningsstregen.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 21. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply