Læserbrev: Byggegrunde i Svinninge, bedre sent eller aldrig

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Byggegrunde i Svinninge, bedre sent eller aldrig.

Grafik: Sanalinsan/Rolf Larsen


Hvor blev jeg glad da jeg i dag så, at der nu endelig etableres nye byggegrunde i Svinninge, det sker på udstykningen mellem Ringstedvej og Landlystvej, i første omgang bliver der gjort 14 grunde klar til at bygge på.

Det var meningen at Holbæk Kommune skulle etablere nye byggegrunde på udstykningen mellem Svinningevej og Nordgårdsvej, de er desværre blevet udsat på grund af kommunens anlægsstop, ærgerligt men nødvendigt.

Jeg har i flere år arbejdet med af få etableret nye kommunale byggegrunde i Svinninge, det lykkedes så endeligt, men er nu udsat, så jeg ser positivt på at en privat udstykning kommer i gang, der har nemlig ikke været en eneste byggegrund til salg i Svinninge siden kommunesammenlægningen i 2007.

Der er en rigtig god beslutning for Svinninge, der skal helst være en stigning i indbyggertallet, for at væksten ikke går i stå, og vi har jo gode indkøbsmuligheder, gode offentlige transportforbindelser, det er tæt ved skole, børneinstitutioner og idrætslivet, vi har lægehus og tandlæge i byen og vi har vores bibliotek og kulturhus midt i byen.

Så alt i alt er Svinninge et godt sted, syntes jeg, at bo og leve i.

Jørgen Jensen
Byrådsmedlem S
Byrådskandidat S

Denne artikel er publiceret den 19. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply