28. marts 2024

Lørdag eftermiddag var der masser af fodbold på banen ved Vipperød Hallen, da først herrerne og derefter kvinderne var i kamp.

Vipperøds kvinde spillede lørdag eftermiddag mod Taastrup FC på banen ved Vipperød Hallen.

De blev en målrig kamp, med masser af seværdig spil. Vipperød lagde kampen igennem stort pres på gæsterne, der trods det formåede at levere et fint spil med gode chancer.

Kampen endte med en overbevisende og helt fortjent 6-2 sejr til Vipperød.

Herrerne spillede ufagjort

Inden kvindernes triumf havde Vipperøds bedst placerede herrehold fået besøg af Asnæs BK i serie 3.

Der blev scoret et enkelt mål i første halvleg, da Vipperød kom foran 1-0 27 minutter inde i kampen. Efter pausen gjorde Vipperød det til 2-0 efter 20 minutter. i 75. minut reducerede Asnæs til 2-1 og efter yderligere godt fem minutter blev stilling 2-2, da gæsterne igen fik et mål.

Vipperød havde formentlig regnet med at sejren var hjemme, da holdet i overtiden gjorde det til 3-2. Men gæsterne kom i gen og reducerede til 3-3 inden dommeren fløjtede kampen af.