‘Guld i købstæderne’ på besøg i Holbæk

Hvorfor DR 1 havde valgt Stenhus Gymnasium til at danne ramme om udsendelsen “Guld i Købstæderne” er lidt af en gåde, havde Holbæk museum eller lignende bygninger ikke givet mere historisk charmerende omgivelser? Foto: Jesper von Staffeldt.


TV programmer om antikviteter og gamle ting er meget populære, især hvis disse ting også bliver vurderet i kroner og ører.

DR 1 var i går på besøg på Stenhus gymnasium, hvor folk fra Holbæk og omegn tog deres arvestykker m.m. med til eksperter for at få vurderet dem.

Publikum måtte væbne sig med en hvis tålmodighed, men hvis man ikke fik vurderet dem i går, så er der tid i dag mellem 10 – 15. Hvor meget guld der er i købstaden Holbæk skal vi ikke afsløre her på Holbaekonline.dk, men vores videojournalist var til stede med videokamera og mikrofon, så se med på nedenstående lille video optaget i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 14. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply