Optakt: Holbæk besøger puljens tophold

Foto: Rolf Larsen


Holbæk B&Is 2. divisionshold har taget turen til Middelfart, for at spille returkamp mod fynboerne i eftermiddag.

De to hold mødte hinanden på Holbæk Stadion i forårets første kamp og her satte Holbækkerne de vestfynske fodboldspillere til vægs med en flot 4-1. sejr.

Middelfart ligger øverst i den samlede stilling med 34 point efterfulgt af Frem med 30 poing ot VSK Aarhus med 24 point. Holbæk derimod er røget tilbage under nedrykningsstregen på 9. pladsen med 18 point.

Mens Holbæk således kæmper for en plads på den rigtige side af stregen, så vil Middelfart gerne vise hjemmepublikummet at de kan gøre det bedre, end de gjorde i Holbæk – og de vil gerne have point hjem til at holde 1. pladsen i den samlede stilling.

Middelfarts Casper Johansen ligger nr. fire på topscorerlisten i 2. division med ikke mindre en 14 mål. Ingen af de to hold er ramt af karantæner inden eftermiddagens kamp. Og Middelfart meddeler, at de ingen skadede spillere har.

Holbæk har gjort det forrygende godt de seneste kampe og vist rigtig gode takter. Mest på hjemmebane, hvor det er blevet til fem sejre i træk, seneste med 2-1 sejren over Odder i søndags.

Kampen spilles klokken 15.00 på Middelfart Stadion.

Denne artikel er publiceret den 13. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply