Middelfart fik revanche

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Middelfarts topscorer Casper Johansen kom til at spille en helt central rolle i Holbæks nederlag lørdag eftermiddag på Middelfart Stadion.

Det var Casper Johansen, som efter 10 minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Holbæk havde en god chance og fik givet hjemmeholdet modstand Men fem minutter før pausen fik Holbæks Jonas Thomsen det røde kort for brok af dommer Brian Jessen og dermed var Holbæk en mand i undertal i mere end halvdelen af kampen.

Efter 14 minutters spil i 2. halvleg var det igen Casper Johansen, som satte Middelfart på scoringstavlen, da han gjorde det til 2-0.

Men Casper Johansen var ikke færdig endnu. I 73. minut fik han igen sendt bolden forbi Holbæks keeper til slutresultatet 3-0.

Holbæk havde et par gode forsøg i kampen og spillede egentlig hæderligt. Men hjemmeholdet var lidt skarpere og mere præcise i afslutningerne.

Det lykkedes altså ikke Holbæk at gentage succesen fra forårets første kamp, da Holbæk tilabge i april slog Middelfart 4-1.

Med lørdagens nederlag er Holbæk fortsat under nedrykningsstregen, men har blot et enkelt point til HIK og to til Odder som begge ligger lige over stregen. Holbæk er altså stadig med i den uhyre tætte kamp om en fortsat plads i 2. division.

Denne artikel er publiceret den 13. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply