To unge overfaldet på stationen – 16-årig sigtet for vold

Foto: Rigspolitiet.

To unge mænd blev tirsdag aften overfaldet på Holbæk Station.

En 16-årig dreng fra Tølløse blev således overfaldet i elevatoren på Holbæk Station.

Umiddelbart før overfaldet, havde den 16-årige set nogle højrøstede unge sidde på en bænk på perronen, hvorefter han tog elevatoren ned. Da han skulle ud, blev vejen spærret af en af dem, som havde siddet på bænken, og han blev presset ind i elevatoren, hvor han uden grund fik to knytnæveslag i hovedet.

Voldsmanden forlod herefter elevatoren og overfaldt kort efter en 18-årig mand fra Mørkøv, der havde siddet på en bænk på perronen. Dette offer var blevet kontaktet af gerningsmanden, som syntes, at offeret havde stirret umotiveret på ham, hvorefter offeret fik et knytnæveslag i hovedet.

Den 16-årige kontaktede politiet som hurtigt kom til stationen. Her kunne politiet på baggrund af de to vidners udpegning anholde overfaldsmanden, en 16-årig ung mand fra Svinninge. Han blev sigtet og afhørt til de to tilfælde af vold over for tilfældige unge mænd på togstationen. De sociale myndigheder var til stede ved afhøringen, ligesom den 16-åriges værge blev underrettet om sagerne mod ham.

Den sigtede er ikke kendt af politiet i forvejen i forbindelse med tidligere utryghedsskabende adfærd i stationsområdet. Han blev løsladt efter afhøring til sagerne, men kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afsluttes strafferetligt.

Denne artikel er publiceret den 10. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply