Mød vinderen af årets stykke

Torsdag d. 18. maj 2017 åbner Teatret Fair Play dørene for sæsonens sidste Levende Ord-arrangement
med vinderen af “Årets stykke på Fair Play 2016” Lilje Windbirk.

Mød Lilje Windbirk ved café arrangementet Levende Ord på Teatret Fair Play. PRfoto.


Levende Ord er et hyggeligt café-arrangement, hvor publikum kommer helt tæt på den aktuelle gæst, der denne gang er Lilje Windbirk, som deltog i ”Årets stykke på Fair Play 2016” og vandt med stykket Antons Store Hjerte – en rørende og magisk historie om drengen Anton, der skal have et nyt hjerte. Stykket er både oversat og udgivet i Tyskland.

Lilje Windbirk er født i 1971 og uddannet skuespiller fra Teater Studio i 1999. Hun har siden beskæftiget sig med sit fag – primært som skuespiller, men også som manuskriptforfatter, instruktør og underviser. I 2013 blev hun optaget på Dramatiker Væksthus (2013-2015). Lilje har siden 2003 skrevet og instrueret ni ungdoms-musicals, som alle er opført i Jysk Musikteater, Silkeborg. Hun har desuden, i 2016, instrueret musicalen ”Chicago” på Det hem`lige Teater.

Som freelance-skuespiller har hun medvirket i en lang række forestillinger for både børn og voksne på flere forskellige teatre – bl.a. på Teatret Neo, Det Kommende Teater, Himmerlands Teater, Teatret Trekanten, Teater Katapult m.fl. Hun har tillige haft mindre opgaver på film og tv.

Alene i år står den bl.a. på turné med Det kommende Teaters ”Kopirummet”, som hun også har været medforfatter på, et engagement på Himmerlands Teater, underviser på Randers Egnsteaters Talentskole produktion af Det kommende Teaters næste forestilling ”Privatklinikken”.

Og så kan man altså møde hende torsdag den 18. maj kl. 19.00 på Teatret Fair Play til Levende Ord. Arrangementet er gratis for alle interesserede, men det anbefales at man bestiller billetter. Det kan ske på www.fairplay.dk

Denne artikel er publiceret den 9. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply