18. april 2024

Vigtige point og et vigtigt psykologisk boost – sådan kan man vist bedst karakterisere resultatet af dagens kamp mellem Holbæk B&I og Odder.

218 tilskuere nød forårssolen mens de så fodbold på Holbæk Stadion.

Holbæk kæmpede mod et offensivt Odder-hold, måske lidt for meget for med fem minutters mellemrum fik både Jonas Thomsen og Mads Bøjesen gult kort.

Men selvom Odder pressede på, så var det Holbæk der først fik mål, da Torbjørn Billeskov efter 26 minutters spil bragte hjemmeholdet foran 1-0.

På trods af muligheder for begge hold, så blev der ikke lavet flere mål før pausen.

Efter pausen forsøgte Odder igen at presse, men i Holbæk stod for presset og i 62. minut udbyggede Birol Serinkanli Holbæks føring, da han gjorde det til 2-0.

Med blot to minutter tilbage, reducerede Odders Patrick Grønbech til 2-1. Det var dog ikke nok til at ødelægge humøret hos Holbæk, der med sejren fik tre vigtige point til den samlede stilling. Og selvom Holbæk fortsat ligger under nedrykningsstregen, så er der lagt afstand til holdene under – og dagens sejr var den femte i træk på hjemmebane.