S-borgmesterkanditat: Ærgerlig over fokus på interne forhold i stedet for politik


Socialdemokratiets spidskandidat Christina K. Hansen ærgrer sig over den fokus, der har været på de interne stridigheder i partiet. Foto: Jesper von Staffeldt.


Det ærgrer Socialdemokratiets spidskandidat, Christina Krzyrosiak Hansen, at Sine Agerholm og Finn Martensen har valgt at lave deres egen liste til kommunalvalget og dermed også meldt sig ud af Socialdemokratiet.

Til Holbaekonline.dk siger Christina Krzyrosiak Hansen:

– De har begge været gode partifæller, som jeg har lært meget af i vores fælles tid som medlemmer af den socialdemokratiske gruppe på Holbæk Rådhus.

– Men jeg er også ærgerlig over, at det politiske fokus den seneste måned er flyttet væk fra de enorme økonomiske problemer kommunen står over for, og i stedet hen på interne forhold i Socialdemokratiet, siger den socialdemokratiske borgmesterkandidat og fortsætter:

– Derfor er jeg lettet over, at luften nu er renset. Nu kan vi igen kan flytte fokus til det politiske, og helt aktuelt: Varslingen fra Indenrigsministeriet om, at Holbæk Kommunes økonomi er så ringe, at kommunen er på vej under administration af staten. Jeg ønsker den nye liste held og lykke med det politiske og organisatoriske arbejde. Og ser frem til igen at kunne fokusere på de politiske spørgsmål.

Denne artikel er publiceret den 5. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply