S-formand: Sine og Finn er ikke længere medlem af partiet


Sine Agerholm og Finn Martensen er ikke længere medlem af Socialdemokratiet. Det oplyser formand for partiet i Holbæk Erik Just Pedersen.

I en pressemeddelelse skriver han:

‘Sine Agerholm og Finn Martensen har onsdag den 3. maj 2017 tilkendegivet både i pressen og internt i organisationen, at de agter at danne en ny lokalliste forud for kommunalvalget til november 2017. De oplyser i pressen at de begge er opstillet på listen. Dette betyder at de ikke længere er medlem af Socialdemokratiet, idet partiets love – § 2, stk. 5 – siger følgende: ”Hvis man … opstiller på eller medvirker ved opstilling af andre lister end de socialdemokratiske, bortfalder ens medlemskab.”’

Vi behøver derfor ikke i organisationen tage stilling til en eventuel udelukkelse, ligesom de selv har tilkendegivet at de ikke selv vil melde sig ud. Deres medlemskab er simpelthen bortfaldet. Dermed kan de ikke længere repræsentere Socialdemokratiet i Holbæk byråd, ligesom de er udtrådt af den socialdemokratiske gruppe i Holbæk byråd.

Som formand for organisationen beklager jeg det skete, men de to tidligere kandidater har nu tonet rent om deres dannelse af en ny lokalliste. Det vil vi i Socialdemokratiet forholde os til fremover.

Erik Just Pedersen
Formand for Socialdemokratiet i Holbæk Kommunekreds

Denne artikel er publiceret den 4. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply