Læserbrev: En modig pige må man sige

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev.

En modig pige må man sige

Det skulle jo komme, det skulle jo ske, nu hvor tidligere spidskandidat hos socialdemokratiet i Holbæk, Sine Agerholm har fortalt sandheden om partiets ændrede holdning til Holbæk Arena, nu kaldet Holbæk
Sportsby. Hvad fik Finn Martensen for sin ændrede holdning til sportsbyen, der blev afgivet under turen til Kina?

Sine Agerholm er en ærlig politiker, der holder fast i sine holdninger, dem findes der faktisk så mange af. Sine har hele tiden udtalt at man ikke skal indgå aftaler om sportsbyen, før der er sikkerhed for pengene er til stede, og at anlæg og driftsmidler ikke går udover kommunes øvrige aktiviteter. Sine Agerholm er forøvrigt den politiker i Holbæk, der siden man i begyndelsen af 1900-tallet begyndte at tælle personlige stemmer, som har fået flest personlige stemmer, omkring 6.500. Et tal der ikke bliver overgået i vor tid.

Det får man for sin ærlighed. Men nu er hammeren faldet. Sine er smidt ud afden socialdemokratiske byrådsgruppe, der er nemlig ingen tvivl om at hun var blevet genvalgt ved det kommende byrådsvalg til november. Og måske også smidt ud af partiet, ligesom Bente Attermann blev det i midten af 1980serne da hun stemte mod sit parti i spørgsmålet i en større skolesag. Gruppeformand, Bent Kristiansen
bad Bente om både at forlade byrådsgruppen og partiet.

Den pris betaler Sine Agerholm nu, og resultatet må vel kunne aflæses ved valget til efteråret.
Stop al den snak om at man i socialdemokratiet er ked af Sine Agerholms afgang. Sine har slet og ret fået en fyreseddel En modig “pige” må man sige Held og lykke med din egen fremtid Sine

Søren Wolstrup
Pakhusstræde 5,
4300 Holbæk

Denne artikel er publiceret den 25. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Søren Wolstrup : Der mangler vist et “ikke” i din tekst, nemlig i : (Sine Agerholm er en ærlig politiker, der holder fast i sine holdninger, dem findes der faktisk så mange af) –

    For det er trist – at der netop kun er ganske FÅ ærlige politikere, som holder fast i sine holdninger !!

    Pøj, pøj Sine med din fremtid.

Leave a Reply