Jespers valgklumme: En lille opdatering er vist tiltrængt

Vores Orømedarbejder var i dag inde og kigge på partiernes hjemmesider, og det kan være ret så muntert, da partierne ikke altid er særlig flinke til at opdatere i perioden mellem to valg, når man ser bort for de sidste par måneder før valgdagen. Det er som om politikere i denne periode ikke interesserer sig så meget for vælgerne og omvendt, fordi begge parter ved at hukommelsen ikke behøver at række så langt.

Venstre plakater fra seneste valg. Arkivfoto: Rolf Larsen.


Se hvad vor medarbejder fandt på Venstres hjemmeside:

“Venstre Viser Vejen

Venstre Viser Vejen er Venstre i Holbæk Kommunes bud på, hvordan Holbæk Kommune skal udvikle sig i de kommende fire år.

I Holbæk Kommune er der en lang række områder, hvor vi gør det rigtig godt, men der er også nogle områder, hvor vi kan gøre det endnu bedre.

Da vi for fire år siden sidst var ved stemmeurnerne, var situationen en markant anden end i dag. Holbæk Kommune var i store økonomiske vanskeligheder, og kommunekassen var tom.

Venstre gik dengang til valg på at få styr på økonomien, og det har vi fået.

Det har krævet hårdt arbejde, men det hårde arbejde har båret frugt. Holbæk Kommune har nu budgetter i balance, penge i kommunekassen og til næste år lægger vi endnu flere penge i kassen.

En sund og fornuftig økonomi er fundamentet for at kunne foretage den nødvendige udvikling af vores kommune. Hvis vi ikke har styr på økonomien kan vi heller ikke skabe vækst. Derfor har det været topprioriteret i den forgange periode.

Men økonomien er nu under kontrol, skuden er vendt, og kursen sat mod nye mål.”

Øøøøhhhh… Jeg blev en smule forvirret : Økonomien er under kontrol, skuden er vendt og kursen….

Stort ?, jamen er det ikke sådan pt. at kassen er tom , økonomien er ikke under kontrol…..

Men ligesom med forsikringer skal man læse det der står med småt: det er et valgprogram for 2013-2017 og skrevet i oktober 2013.

Så blev man det klogere.

Denne artikel er publiceret den 23. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

5 kommentarer

 • Simon Bordal Hansen

  Ja man må undres… Meget ringere kan det nok ikke gøres.

 • Laust Davidsen

  Venstre ved man, hvor man har. Har været deres slogan. Det er rigtigt. Venstre ved man er utroværdige. Det er lykkedes Venstre at ødelægge både økonomien, velfærden. Det eneste parti, der har haft et troværdigt alternativ til kommunens budget er Enhedslisten. Partiet har foreslået afskaffelse af gaver til handelsstanden, til private eventmagere, været imod det tåbelige og udgiftskrævende Kina-eventyr. Stillet forslag om alternativ til Sportsbyen. Enhedslisten har heller ikke været bange for at foreslå at hæve skatten, så fællesskabet kan få mere at gøre godt med.

 • Carsten Andersen

  Det er ganske rigtigt Venstres valgprogram fra sidste periode, der ligger på hjemmesiden. Det nye valgprogram er ved at blive udarbejdet i disse måneder, og det vil naturligvis kunne ses på hjemmesiden, når det er færdigt.
  Vh. Carsten Andersen, redaktør af Venstres hjemmeside.

 • Carsten Andersen

  At påstå at det står med småt, at det er valgprogram frem til 2017, er vist en journalistisk overdrivelse Jesper. Det står med fremhævede typer i overskriften!

 • jesper

  Hej Carsten , du har fuldstændig ret i det er et valgprogram fra 2013-17 og det står med stort, men det interessante , nemlig hvornår det er skrevet ,det står med meget småt, så man studser , når man ser Venstre hævder “det bare kører derudaf”, når man ser hvordan det kører nu , og faktisk har kørt sådan nogle år med manglende styring af kommunen og især økonomien Det skulle have været opdateret for mindst 2 år siden . Så vi er mange borgerlige som mig, der glæder os til at se et nyt opdateret partiprogram

Leave a Reply