I dag åbner Andelslandsbyen Nyvang

Det er forår og det betyder, at en ny sæson starter for Andelslandsbyen Nyvang. Traditionen tro sker det med et optog gennem byen med Holbækgarden i spidsen.

Der er arbejdende værksteder og så kan de besøgende deltage i en ‘pengespil’ hvor hver gruppe besøgende får 50 øre at forvalte efter bedste evne. Landsbyen er sat i spil, så man på egen krop kan prøve 1940érnes økonomi. På turen gennem landsbyen møder man den farverige lokalbefolkning, der alle har en finger med i spillet om gæsternes penge. Man kan arbejde, tjene spilpenge og melde sig ind i landsbyens andelsforeninger. Pengene kan yngle, hvis man udfører nogle af de mange opgaver i landsbyen. Det er helt op til gæsterne selv, hvordan de forvalter deres 50 øre.

Dagens program:

Kl. 10: Andelslandsbyen åbner
Kl. 11.45: Officiel åbning Andelslandsbyen v. Hovedbygningen
Kl. 12-15: Pengespil
Kl. 12-16: Udlevering af medlemsfordele: Hestevognstur, spil på keglebanen, kage i konditoriet
Kl. 16: Andelslandsbyen lukker

Denne artikel er publiceret den 22. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply