Læserbrev: Trængsel ved håndvasken

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Trængsel ved håndvasken

I Nordvestnyt den 11 april kan man læse på forsiden og inde i avisen, at Signe Agerholm allerede før afstemningen om sportsbyen, var helt klar over, at der manglede millioner af kroner, for at have et budget i balance. I samme avis udtaler Christina K. Hansen, socialdemokraternes borgmesterkandidat, at hun var bekymret for Holbæk Kommunes budget og konsekvenserne af Holbæk Sportsby.
Alligevel stemmer Christina K. Hansen for sportsbyen, og selvom Signe Agerholm ikke var til stede på mødet på grund af sygdom, frikender det ikke nogen af dem for ansvar.
Når de har den viden som de har, ligesom flere andre uden for byrådssalen også havde, og længe havde gjort opmærksom herpå, burde deres eneste opgave være, at bede deres partifæller om ikke at stemme for sportsbyen.

Man kan ikke komme og sige, i bagklogskabets klare lys, et år efter beslutningen er taget, at man har sin ryg fri, fordi man har udarbejdet et notat, der ikke var det papir værd det er skrevet på, fordi ingen insisterede på at bruge det til noget.

Denne handlemåde er ikke en borgmesterkandidat værdig, og viser ingen handlekraft og ingen rettidig omhu, som en rigtig borgmesterkandidat skal have.

Christina K. Hansen udtaler at hun, ud over et budgetforslag, sammen med de Radikale, har lavet en genopretningsplan for økonomien.

Jeg spørger, kan man nogen steder se hvad denne plan indeholder, eller skal den holdes hemmelig for den hungrende offentlighed.

Hans Jørgen Larsen
Æblevang 52
4300 Holbæk

Denne artikel er publiceret den 18. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply