Kvinde overfaldet på Vandtårnsstien

Arkivfoto: Rolf Larsen.


En 26-årig kvinde blev lørdag aften overfaldet på Vandtårnsstien ved Ladegårdsparken i Holbæk.

Overfaldet skete på et tidspunkt mellem klokken ca. 18.00 og 18.30 da kvinden kom gående ad Vandtårnsstien i retning mod Peder Billesvej. På et tidspunkt møder hun en fremmed mand, som kom gående i modsat retning. Da de to passerer hinanden slog manden uden varsel den 26-årige i ansigtet, så hun faldt omkuld. Samtidig forlangte manden at få hendes mobiltelefon og pung udleveret.

Pludselig stak manden af i løb fra stedet i ukendt retning uden at han havde fået udleveret hendes effekter. Kvinden fornemmede, mens hun lå på jorden, at andre kom gående på stedet.

Efter overfaldet gik kvinden hjem til en veninde for at sunde sig, inden hun ved 20.30-tiden anmeldte overfaldet til politiet.

Overfaldsmanden beskrives som værende mand, 20-30 år, 170-180 cm, almindelig af bygning, talte dansk, iført sort hættetrøje med hætten trukket ned.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har oplysninger om gerningsmanden, eller som har været i området på gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 18. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply