Holbæk fik vigtige point mod Svendborg

Foto: Michael Johannessen

Foto: Michael Johannessen


Endelig – sådan må det have lydt i trænerboksen, da dommer Frida Mia Klarlund Nielsen fløjtede kampen af og Holbæk kunne glæde sig over sin 1-0 sejr.

Der var lagt op til spænding inden søndagens kamp mod FC Svendborg. Begge hold har brug for point i kampen for at undgå nedrykning og med blot fem point og en sidste plads, var det meget vigtigt for hjemmeholdet at få en sejr i hus efter to kedelige nederlag i de seneste to kampe.

Det var Christoffer Thrane, der sikrede Holbæk det afgørende mål, da han med et kvarter tilbage af første halvleg headede bolden i fynboernes mål til 1-0 efter et frispark.

Selvom Svendborg leverede et godt spil og fik lagt op til flere muligheder, så var deres afslutninger ikke skarpe nok – på det punkt var de to hold meget lige.

Med søndagens sejr forlod Holbæk sidste pladsen i nedrykningsspillet – kun en enkelt plads, men det betyder, at håbet om at kunne blive i 2. division stadig lever. Og så var det i øvrigt Svendborg, som røg ned på sidstepladsen i den samlede stilling.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 10. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply