Ny genbrugscontainer på Orø

Foto: Siri Reiter.

Foto: Siri Reiter.

Fra 1. april får kasserede ting en ny mulighed for et efterliv, når de indleveres til genbrug i en ny container ved genbrugspladsen på Orø.

Genbrugscontaineren kommer til at fungere som en genbrugsbutik, hvor interesserede kan købe de indleverede genstande og møbler. Den er åben for indlevering og salg i genbrugspladsens åbningstid hver lørdag kl. 9-13.

Det er FORS A/S, som stiller containeren til rådig og foreningen Mejeriet, som står for den frivillige bemanding og sørger for at der er ryddet op i og omkring den. Midlerne fra salget går til foreningens genbrugsrelaterede aktiviteter på Orø. (Mere information på hjemmesiden mejeriet.oroe.dk.)

Man kan høre meget mere om både genbrugscontainere og foreningen på åbningsdagen d. 1. april (særligt ml 10 og 12) – og hver lørdag.

Har man lyst til at hjælpe til som vagt i genbrugscontaineren af og til, dvs. tage imod brugbare genstande, og sortere ubrugelige ting fra, samt sælge alt hvad der kan lade sig gøre, så kan man henvende sig til Niels B.
Larsen på email: info@detlilleoroevaerksted.dk

Hvis man ønsker at være medlem af foreningen Mejeriet, så kan man kontakte foreningens kasserer Jesper Olesen, email: jesperbolesen@gmail.com eller tlf: 22277091.

Denne artikel er publiceret den 24. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply