Læserbrev: Har man da hørt mage

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Har man da hørt mage

Det lyder som en aprilsnar, at et enigt udvalg for Kultur, fritid og fællesskab i Holbæk kommune har vedtaget at igangsætte de planlagte renoveringer af sportscenter Svinninge, Jyderup Hallen og Jyderup Bad, og det til trods for forvaltningens opfordring om at sætte de vedtagne arbejder i bero.

Når det lyder som en vittighed, skyldes det udvalgets vedtagelse om at håndværkerne til de nævnte arbejder ikke skal have deres betaling før et godt stykke hen i 2018. Har man da hørt mage.

Sidder der virkelig ansvarlige politikere i Holbæk, der vil bede firmaer om at udføre arbejde og så vente et år med at få penge sat ind på firmaernes konto, velvidende at firmaerne sikkert har vanskelig ved at få kredit hos deres leverandører så længe.

Den form for kreativ bogføring kan jeg dårlig forestille mig er lovlig, var det ikke lige en af de finurligheder Farums borgmester Brixtofte kom i spjældet for? Har man da hørt mage.

Om en månedstid kommer borgmesteren og kommunaldirektøren vel og foreslår, at centraladministrationens medarbejdere eller hjemmeplejens medarbejdere, først skal have sin månedsløn til september.

Den holder ikke i ”byretten”. Har man da hørt mage.

Søren Wolstrup
Pakhusstræde 5,
4300 Holbæk

Denne artikel er publiceret den 24. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply