Politiet snuppede to påvirkede bilister

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

Søndag eftermiddag og aften fik politiet fat i to påvirkede bilister.

Den første var en 37-årig mand med ukendt adresse, som kort før kokken 17 kom kørende i bil ad Ringstedvej. Det viste sig, at han var påvirket af spiritus, så han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere.

Den anden, var en 24-årig mand fra Idestrup. Han blev standset klokken 18.15 da han kom kørende i bil på Holbækmotorvejen ved Holbæk. Manden var påvirket af narkotika og måtte ligeledes aflevere en blodprøve. Desuden valgte politiet at beslaglægge den 24-åriges bil med henblik på konfiskation.

Begge bilister kan se frem til at få deres sag behandlet i retten.

Denne artikel er publiceret den 20. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply