Læserbrev: Det er som at lade ræven vogte høns

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Når Venstre borgmester Søren Kjærsgård stiller sig frem i lørdagens Nordvestnyt og proklamerer, at nu vil han sikre kommunens økonomi, ja så er det man tænker, at det er jo som at sætte ræven til at vogte de få rester af hønsegården efter at den har fornøjet sig.
debat-laeserbrev
Igennem de sidste 3 har borgmesteren ført en komplet uansvarlig økonomisk politik. En politik som enhedslisten gang på gang har advaret ham imod. -fejlslagen udlicitering, indgåelse af kontrakter med private aktører inden for både vejvæsen og sygepleje, som man ikke kan skrue på når kassen er tom. – og værst af alt beslutningen om at igangsætte danmarkshistoriens største OPP byggeri (sportsbyen)
Alt dette og meget mere har Venstre med skiftende flertal besluttet – og budgetteret med.

Nu kommer han så og beklager at budgetterne ikke kan holde. Men sandheden er jo at det er borgmesterens fejlslagne politik der har skabt situationen.

Enhedslisten er enig i en ting. Der skal ske noget – for pengene har Venstre og deres flertal brugt. – et flertal som på skift har omfattet alle øvrige partier, bortset fra Ø.

Det er kommunens indbyggere der i mange år fremad må betale regningen.

Enhedslisten vil arbejde for at regningen bliver så socialt retfærdigt fordelt som muligt.

Karen Thestrup Clausen
Spidskandidat for Enhedslisten i Holbæk

Denne artikel er publiceret den 18. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

 • Bjarne Kongsted

  Kære Karen

  Du skriver at Sportsbyenj er Danmarkhistoriens største OPP-byggeri? Mener du virkelig det? For det er meget forkert!

  En komplet uansvarlig økonomisk politik skiver du, og giver Venstre skylden, til trods for vi har under en trediedel af byrådets stemmer. Hvor er det Venstre har brugt for mange penge på borgervelfærd.

  I Venstre er vi et ansvarligt parti som sørger for at kommunens borgere altid kan regne med en velfærd der står i forhold til det serviceniveau som er besluttet af byrådet.

  Hvis du mener vi har brugt for mange penge, så kom ud af busken og fortæl os det! Er det serviceniveauet overfor handicappede der skal skæres på, er det skolebørnene det skal gå ud over, er det de ældre, der bruges for mange penge på, eller er det måske på Job og Arbejdsmarkeds-området.

  Fortæl os det nu og hold med at bruge de mange floskler om en fejlslagen politik. Det skal være interessant at bo i Holbæk Kommune. Mange af de tilbud vi sætter i gang giver vækst, giver flere arbejdspladser og kulturtilbud til glæde for alle kommunens beboere! Mange af disse tiltag har Venstre lavet sammen med alle byrådets ansvarlige partier! Det gør vi også gerne fremover – også med Enhedslisten!

  Bh/Bjarne Kongsted
  Gruppeformand – Venstre

 • Lasse

  Kære Venstre og kære Søren
  Det er jo misvisende at i kun har så få stemmer i byrådet
  Hvad med alle de andre, som støtter jer uden virkelighed bliver anskuet
  Måske vi skal se på alle afstemminings resultater i byrådet. Hvor dem der sidder i det Bagerste lokale, bag ved Søren, er Frimurerlogen
  Så hvem styrer ?
  Se måske byrådsmødet fra 9 dec 2015
  4 timer og 15 min inde
  Du er sammen med andre IKKE menneske, ‘men en simpel bonde i politik
  Og som folket ved, så kan man slet ikke regne med jer der i årevis har kørt det hele på røven
  Og vi snakker 10 år plus
  Mvh Folkets Vogn

Leave a Reply