Rent-A-Wreck vil etablere sig i Holbæk

Udlejningskæden Rent-A-Wreck satser på at åbne afdeling i Holbæk i år. (PRfoto).

Udlejningskæden Rent-A-Wreck satser på at åbne afdeling i Holbæk i år. (PRfoto).


Brugtbilsudlejningsselskabet Rent-A-Wreck vil nu etablere sig i Danmark – og Holbæk er et af de områder, som firmaet satser på. Man er derfor på udkig efter lokale partnere.

Rent-A-Wreck blev grundlagt i USA for mere end 40 år siden. I 1992 blev firmaet etableret i Skandinavien og er den eneste kæde for brugtbilsudlejning i Sverige og Norge, hvor kæden har mere end 50 afdelinger.

Men nu er turen altså kommet til Danmar og Holbæk.

– Vi etablerer 10 nye afdelinger om året, og vi vil i løbet af 2017 etablere os i Holbæk. Vi anser området omkring Holbæk for at være meget interessant, og vi vil gerne etablere os her, siger daglig leder Tom Weum fra Rent-A-Wreck i Skandinavien og fortsætter:

– Vi forestiller os, at Rent-A-Wreck i Holbæk skal drives af en lokal franchisetager, og vi er derfor på udkig efter gode lokale partnere.

Rent-A-Wrecks koncept går ud på at tilbyde udlejning af biler til private, erhvervskunder og offentligekunder til rimelige priser, uden at det sker på bekostning af sikkerhed eller service. Alle biler gennemgår den obligatoriske køretøjskontrol. Grundig klargøring og sikkerhedstjek foretages mellem hvert lejeforhold, som i gennemsnit varer 7 dage.

Denne artikel er publiceret den 17. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply