Ugerløse: Tre indbrud samme dag – flere våben blandt kosterne

Arkivfoto: TheDigitalWay / Pixabay


Onsdag blev der begået tre inbrud i Ugerløse.

I et hus på Skovtoftevej i Skovhusene er en ukendt gerningsmand kommet ind gennem et vindue, uden at lave mærker ved opbrydningen. Tyven har været i hele huset – både i stueplan og på 1. sal. Fra steder er der stjålet smykker, kontanter og rav, inden tyven forlod stedet via en havedør.

På Bøgevej har en tyv brudt en skydedør på bagsiden af huset op. Skuffer og skabe på børneværelse, i soveværelse, badeværelser og kontor er blevet gennemrodet, hvorefter tyven forlod stedet samme vej, som denne kom ind.

Også på Tølløsevej blev der begået indbrud i et hus. Denne gang kom tyven ind ved at knuse en indgangsdør. Tyven har været rundt i hele huset og gennemrodet skabe og skuffer. Det lykkedes tyven at finde nøglen til et afslåst våbenskab, hvorfra der blev stjålte jagtrifler, salonrifler og hagvåben og riffelammunition. Desuden blev der stjålet kontanter og sølvbestik. gamle dåbsgaver og muligvis mere. Et tv fra huset var sat udenfor – måske var det alligevel mere end tyven kunne slæbe med sig.

Denne artikel er publiceret den 16. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply