Skydebanen i Knabstrup Hallen i fare for at lukke

Arkivfoto: meketrefe / Pixabay

Mens borgerne i Holbæk by kan følge forberedelserne til byggeriet af den nye store Sportsby med moderne faciliteter, så må borgerne i Knabstrup sande, at deres hal er blevet offer for byrådets sparekniv.

Knabstrup Hallen trænger til en renovering. Helt grelt står det til med skydebanen under hallen, som er helt utidssvarende.

Ifølge TV Øst var hallen blevet stillet stillet knap fire millioner kroner i udsigt til renovering af den lille bys hal over en to-årig periode. Pengene skulle være frigivet i januar i år og januar næste år. Men på grund af sparehensyn, har man fra kommunens side nu udsat midlerne, som hallen skulle have haft til næste år. Og det kan få konsekvenser for skydebanens fortsatte eksistens. Skydebanen skal godkendes hvert andet år, og hvis ikke den bliver renoveret, så er det ikke sikkert, at den kan godkendes næste gang – i januar 2018.

Til TV Øst kalder formand for udvalget Kultur, Fritid og Fællesskab i Holbæk Kommune, Emrah Tuncer (B) det for “benhård prioritering”.

Denne artikel er publiceret den 14. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply