En lille konkurrence: Hvad har KB hallen med Holbæk at gøre ?

Sådan kommer den nye KB Hal til at se ud (Screendump/Frederiksberg Lokal-tv)

Sådan kommer den nye KB Hal til at se ud (Screendump/Frederiksberg Lokal-tv)


Deres udsendte medarbejder på Orø, er ikke så meget for Vild med dans, X-faktor, Grand Prix osv. 85 % af min seertid går med primært DR K og DR2 og resten med Lokal-tv.

Jeg er så heldig at bo på Orø hvor jeg kan se alle Københavnerkanaler samt de fire TV stationer, som udgør Lokalkanalen. Det er som med det øvrige Tv: en masse skidt, men også mange gode og spændende udsendelser. I modsætning til TV Øst som sender små korte indslag fra Sjælland og Lolland Falster, så går lokal-tv mere i dybden med de enkelte emner. Forleden sad jeg og så Frederiksberg lokal-tv og her var et indslag om bygningen at et stort idrætsanlæg, helt præcis en ny KB-hal. -Jamen hvad har det at gøre med Holbæk? Et godt spørgsmål, for Frederiksberg kommune er en god borgerlig kommune, hvor der er styr på økonomien og man ikke rutter med borgernes penge. Her på Holbaekonline.dk går vi ikke af vejen for en (provokerende) lille quiz og hvis du kan gennemskue hvorfor vi bringer nedenstående video, så giv dit bud i kommentarfeltet under artiklen. Skriv senest fredag d. 17. marts kl. 12.00 så trækker vi lod om en god flaske vin blandt svarene.

Videoen er brugt med tilladelse fra Frederiksberg Lokal-tv, men det er Holbaekonline.dk, der har lagt den røde tekst på undervejs i videoen.

Denne artikel er publiceret den 14. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Det skulle vel ikke være med henvisning, til Holbæk Sportsby/Arena?

  • Karen Thestrup Clausen

    KB hallen er IKKE at sammenligne med Holbæk sportsby. I Holbæk har Man har valgt at lave sportsbyen som et OPP byggeri, og til det kan man ikke søge fonde.
    Den nye KB hal kommer til at blive billigere end sportsbyen, – fremtiden vil vise at den sikkert ikke bliver dårligere.
    Alt i alt endnu en historie som viser, at den beslutning flertallet i byrådet traf, da de sagde ja til danmarkshistoriens største OPP byggeri – var forkert.

Leave a Reply