Ingen kongelig sommerballet til Holbækkerne i år

Den Kgl. Ballet optræder ikke i Strandparken i år.  PRfoto.

Den Kgl. Ballet optræder ikke i Strandparken i år. PRfoto.


Den Kongelige Ballet offentliggjorde i går turnéprogrammet for årets sommerballet og det omfattede ikke en forestilling i Holbæk.

Balletten har ellers, med økonomisk støtte fra bl.a. Holbæk Kommune, lagt vejen forbi strandparken i Holbæk de seneste to år. I 2015 måtte man dog aflyse, på grund af regndråber, som faldt ned på scenen fra bladende på parkens træer og dermed gjorde det for farligt for de kongelige balletdansere, at danse. Sidste år måtte man nøjes med at gennemføre en del af programmet, igen fordi scenen var våd.

Men i år, er der altså ingen sommerballet for Holbækkerne, der må tage se sig om efter et andet sted, at opleve Den Kongelige Ballets forestilling. Der er to forestillinger på Sjælland, nemlig i Byparken i Korsør (9. juni, kl. 19.00) og Ofelia Plads i København (10. juni, kl. 16.00), hvis de vil se opleve Den Kongelige Ballets forestilling.

Denne artikel er publiceret den 11. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply