Spritbilist stak af fra færdselsuheld

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Kort før klokken 19.30 torsdag aften modtog politiet via alarmcentralen en melding om et færdselsuheld, hvor flere bilister var involveret.

Ifølge anmeldelsen, var en af de involverede bilister kørt fra stedet efter uheldet.

Flere politipatruljer, samt redningsmandskab blev sendt til stedet og undervejs, på Ringstedvej i Kvanløse, traf en af patruljerne bilisten, som var kørt fra uheldet. Bilen havde tydelige skader på fronten og bag rattet sad en 50-årig mand fra Holbæk. Da han var påvirket af spiritus under kørslen, blev han kortvarigt anholdt, sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

På uheldsstedet var der to andre beskadigede personbiler.

Uheldet skete, da den anholdte 50-årige mand fra Holbæk kørte op bag i den forankørende personbil ført af en 23-årig kvinde fra Sorø. Hun blev skubbet fremad i en personbil ført af en 58-årig kvinde fra Tølløse, der blev skubbet over mod den modsatte kørebanehalvdel.

Den 50-åriges bil var fortsat venstre om og forbi den først påkørte bil, således at den sekunder efter ramte den 58-årige bil, der blev skubbet retur i egen kørebanehalvdel. Ingen af de implicerede kom til skade ved uheldet.

Politiets undersøgelser og oprydningsarbejdet blev afsluttet efter godt et time.

Denne artikel er publiceret den 10. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply