Lokal sparekasse har historisk overskud

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S fremviser historisk resultat. PRfoto.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S fremviser historisk resultat. PRfoto.


Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, der har hovedsæde i Holbæk, leverer det bedste resultat nogensinde med et resultat på 215,7 mio. kr. efter skat og en fremgang i forretningsomfanget på 9 %.

Med et overskud på 215,7 mio. kr. efter skat og en fremgang i forretningsomfanget på 9 % anser

Administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson er meget tilfreds med resultatet. PRfoto.

Administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson er meget tilfreds med resultatet. PRfoto.


Administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson kalder det første årsregnskab som børsnoteret selskab for meget tilfredsstillende. Samtidig falder nedskrivningerne med 28 % til 107,2 mio. kr.

– Sparekassen har i løbet af året opjusteret forventningerne til resultat efter skat til at være i toppen af intervallet 190 – 210 mio. kr. Resultat blev 215,7 mio. kr., hvilket er højere end de udmeldte forventninger. Det er meget tilfredsstillende, siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson.

Flot kundetilgang i 2016
Det er også tilfredsstillende, at sparekassen i 2016 har en nettotilgang på 5.654 kunder i sparekassens 47 filialer fra Middelfart i vest til Dragør i øst.

– En nettotilgang på 5.654 nye kunder svarer til, at mere end 15 nye kunder har valgt os til hver eneste dag i løbet af året – det er vi både stolte af og ydmyge over. Det betyder samtidig, at sparekassen nu har 148.564 kunder. Det højeste antal i sparekassens lange historie, fortæller Lars Petersson.

Denne artikel er publiceret den 9. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply