The Stoned Kinks spiller støttekoncert i Huset på Næsset

Arkivfoto: Pexels / Pixabay


Der er rock – med stort R på programmet, når Huset på Næsset lørdag den 11. marts får besøg af The Stoned Kinks.

Som navnet på dette band antyder er der her tale om rockmusik fra dengang en guitar, en bas og en tromme var hvad der skulle til for at få de danseglade på gulvet. The Stoned Kinks spiller et bredt udvalg af rock hits fra 1955 til 1975 – fra USA til The British Invasion og hjem til Danmark. Så hvis navne som Eddie Cochran, Elvis, The Beatles, The Kinks, The Rolling Stones, Steppeulvene, Gasolin’ er musik der får dine dansefødder til at rocke, så er det denne aften du skal en tur forbi Huset på Næsset.
 
Prisen er kr. 60,- og entrén går denne aften ubeskåret til Huset på Næsset. Billetter kan købes på Place2book.dk.

Denne artikel er publiceret den 4. marts 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply