Ældre kvinde udsat for tricktyveri på Holbæk Station

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk


I går klokken 11.27 anmeldte en 70-årig kvinde fra Holbæk til politiet, at hun havde været udsat for tyveri.

Kvinden havde ved 11-tiden købt billetter på stationen og var kort efter steget ind i et tog, da hun blev kontaktet af to engelsk-talende personer – en mand og en kvinde – inde i toget. De ønskede at vide, hvor toget kørte hen, hvorefter de straks steg ud igen.

Den 70-årige opdagede, at hun ubemærket havde fået stjålet sin pung med indhold af bl.a. diverse betalingskort op af en taske. Hun steg også selv ud af toget, men de to mistænkte var forsvundet i ukendt retning. Hun anmeldte tyveriet til politiet, der kom til stationen, hvor de ledte efter de mistænkte, men forgæves.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, 18-23 år, 170-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Mørkt hår, kort i siderne og heltehale i nakken., Talte: Engelsk, Iført: Mørk halvlang jakke, sorte bukser og mørke sko., Medbragte: rygsæk.

B: Kvinde, 18-23 år, 170-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Engelsk, Iført: grå halvlang jakke, sorte bukser og sorte sko., Medbragte: sort skuldertaske. Senere på dagen kunne den 70-årige oplyse politiet om, at der uberettiget var hævet 46.000 kr. på hendes stjålne hæve-/betalingskort ved flere hævninger.

Politiet undersøger nu, om de mistænkte skulle være på diverse overvågningsfoto fra stationsområdet.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de mistænkte i området ved Holbæk station og kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 22. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply