Håndbold: Holbæk vandt knebent over Odense

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen


Holbæks damer havde søndag besøg af DHG Odense 2 i stadionhallen til en målfattig kamp i 3. division.

Holbæk kom hurtigt foran med et par mål, men gæsterne gav ikke op af den grund og fik spillet sig op igen. Efter et kvarter var stillingen 4-4.

Odense kom foran og selvom gæsterne et par gange var i undertal, lykkedes det ikke Holbæk at udnytte det. Men heldigvis for hjemmeholdet havde gæsterne også svært ved at få bolden i nettet. Det var en noget målfattig kamp.

Gæsterne fik dog bragt sig foran, så stillingen ved pausen var 6-7.

Efter pausen have Holbæk fået lidt mere styr på tingene og fik udlignet efter 2o sekunder til 7-7. Herefter gik det slag i slag for Holbæk, der fik bragt sig foran og kampen igennem førte med et til to mål. Lige indtil 57. minut, hvor det lykkedes Odense at udligne til 12-12.

Det fik Odense til at se en mulighed for at vinde kampen og tempoet blev sat op. Det gav dog ikke gæsterne nogen scoringer og da Holbæk formåede at få en enkelt scoring mere, endte kampen med en sejr på 13-12 til Holbæk.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 5. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply