Vi stopper med faste udsendelser på LokalKanalen

Holbaekonline.dk har i to et halvt år sendt ‘rigtig’ tv via LokalKanalen. Men nu er det tid til, at lægge kræfterne i noget nyt.

Fremover sender vi ikke faste udsendelser på LokalKanalen.

Fremover sender vi ikke faste udsendelser på LokalKanalen.


Da vi i sin tid begyndte at sende lokal-tv med hjælp fra TV-Sydsjælland var det fordi vi mente, at vi kunne komme ud til en bredere kreds. TV signalet kan modtages i hele Region Sjælland og store dele af Region Hovedstaden. Idéen var, at bringe forskellige – ikke aktuelle – indslag fra Holbæk-området på TV og aktuelle indslag på Holbaekonline.dk.

Hver måned har vi produceret én times udsendelse, som er blevet genudsendt to gange. Selvom det måske ikke lyder af meget, så har det lagt beslag på meget af vores tid. Sådan en udsendelse skal planlægges, researches, optages og redigeres, inden den er klar. Det tager umiddelbart længere tid, end man måske skulle tro.

Samtidig har vi produceret indslag på Holbaekonline.dk, som ikke kunne eller skulle bringes i vores TV udsendelse.

Da vi ikke har modtaget nogen former for offentlige tilskud til produktionen af udsendelser, har det også været en økonomisk belastning, at lave tv. Optageudstyr, transport, software og computere og andet udstyr, er betalt af egen lomme.

De seneste seermålinger fra Kulturstyrelsen viser, at vi – sammen med resten af LokalKanalen – ikke havde så mange seere på det seneste, som vi kunne ønske. Det er medvirkende årsag til, at vi har besluttet at stoppe med at sende faste udsendelser på LokalKanalen.

Lokal-tv på nettet
I stedet vil vi bruge tiden på at producere udsendelser løbende til nettet. I den forbindelse er der også nyt på vej – men det må vente til de sidste detaljer er faldet på plads.

Vi takker alle, der har kigget med på vores udsendelser på LokalKanalen – og til dem, der har medvirket.

Selvom vi nu siger farvel til faste udsendelser på LokalKanalen, så er det ikke helt farvel til tv modtaget via antenne eller kabel-tv. Vi holder nemlig en dør på klem for udsendelser, vi mener er egnet til udsendelse via tv, f.eks. koncerter eller spændende portrætter.

Denne artikel er publiceret den 4. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Tak for jeres bidrag i de sidste par år.

    Det lyder spændende med nye tiltag 🙂

Leave a Reply