Mand gik rundt med pistol

Politiet fik ved 10-tiden i går en anmeldelse om en midaldrende mand, som gik på Valdemar Sejrs Vej i Holbæk med en pistol.

Politiet ledte efter manden, og det lykkedes at finde ham i nærheden af Holbæk Station. Den 53-årige mand fra Holbæk fremviste en legetøjspistol, som han efter eget udsagn skulle bruge til et fødselsdagsarrangement.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der ikke er noget ulovligt i at gå rundt med en legetøjspistol, hvis den altså ikke bruges til at true nogen eller noget lignende. Men, ifølge politiet, bør man tænke på, at andre mennesker kan blive opskræmte, hvis de ser noget, der minder om en pistol, hvorfor man bør lade den slags ting blive i en lomme eller på anden måde skjult for andre, så der ikke opstår unødig utryghed.

Denne artikel er publiceret den 3. februar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply