Mor og barn kørt ned i fodgængerfelt

Fredag eftermiddag kort før klokken 16 blev en 30-årig kvinde og hendes 4-årige søn kørt ned i et fodgængerfelt på Vandtårnsvej i Holbæk.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var mor og barn kommet gående hurtigt fra en sti og ud i fodgængerfeltet, hvor de blev påkørt af en bil, ført af en 84-årig kvinde.

Den 4-årige dreng blev kørt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og behandling for lettere skader, medens den 30-årige kvinde i en tilkaldt lægehelikopter blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter til behandling for kvæstelser i hovedet.

Hendes tilstand blev betegnet som kritisk, men dog stabil. En tilkaldt bilinspektør foretog undersøgelse af uheldsstedet og det implicerede køretøj. Politiet afventer nu bilinspektørens erklæring, før sagen kan afgøres.

Denne artikel er publiceret den 30. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply