Karen Thestrup: Lad os flytte erhvervsstøtten ned i daginstitutionerne

Karen Thestrup Clausen fra Enhedslisten (tv) interviewes af Holbaekonline.dks Rolf Larsen (th). Foto: Jesper von Staffeldt.

Karen Thestrup Clausen fra Enhedslisten (tv) interviewes af Holbaekonline.dks Rolf Larsen (th). Foto: Jesper von Staffeldt.


Holbaekonline.dk har fået en snak med byrådsmedlem Karen Thestrup Clausen fra Enhedslisten om bl.a. den aktuelle økonomiske situation i Holbæk Kommune, udmøntningen af de vedtagne besparelser og alternativer til den førte politik.

I interviewet kommer hun ind på, at omfanget af besparelser nok er kommet bag på mange i byrådet, ligesom hun mener, at det er politikerne borgerne skal blive vrede på, når der spares – ikke administrationen eller den enkelte sagsbehandler.

Hun kommer med forslag til, hvor der kan hentes besparelser – og så fortæller hun, at selvom der spares mange penge, så kan kommunen alligevel være tæt på at blive sat under administration af indenrigsministeriet.

Vi har også spurgt hende, om hvem hun vil pege på som borgmester på valgnatten, hvis valget står mellem John Harpøth og Emrah Tuncer – to mænd hun kalder “flinke fyre, som sikkert ikke gør et dyr fortræd”.

Se hele interviewet med Karen Thestrup Clausen i videoen herunder.

Se også: Søren Wolstrup fortæller om de seneste 10 års politik i Holbæk

Denne artikel er publiceret den 29. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

3 kommentarer

 • jesper

  Og en lille Orø-krølle på halen : I et af de mange kommunale spareforslag er der foreslået man nedlægger den faste natbetjening af svage og ældre borgere på Orø. Betjeningen af disse svage og ældre borgere skulle så fremover foregå fra en institution på Stenhus i Holbæk by og det drejer vel vel at mærke om hele Holbæk kommune. Så er en af disse vagter kaldt til Jyderup og der bagefter er brug for ham/hende på Orø, taler vi om en afstand på knap 60 km.
  I interviewet foreslår Karen Thestrup Clausen om man ikke kunne tale med enten Frederikssund kommune ( Skibby) eller Lejre kommune ( Kirke Hyllinge) om de evt. kunne sende en medarbejder til assistance på Orø.
  I forvejen kommer ambulancer til Orø ikke mere fra Holbæk Brandvæsen , men fra Kirke Hyllinge

 • Kære Karen.
  Ja det er rigtigt at det kun er mig der kan svare. Men det vidste jeg udemærket og hvis jeg ikke vidste det, så ville jeg hellere end gerne indrømme det. Men spørgsmålet er om oppositionen vidste det, for så vidt jeg husker, så påpegede Enhedslisten ikke hvad det betød, men måske jeg tager fejl.

 • Gitte Schmidt

  Hej Rasmus
  Du var da, så ikke til det offentlige økonomimøde, der lå forud for byrådets vedtagelse af Sportsbyen.
  Her blev det gjort meget klart, fra mange sider.

  Med venlig hilsen

  Gitte Schmidt

Leave a Reply