Kalundborgfirma etablerer sig i Tølløse

PRfoto.

PRfoto.


KKS Isolering fra Kalundborg udvider og etablerer lager og administration i erhvervsområdet Tølløse Nord.

Med placeringen af sit nye domicil tæt på motorvejen er får virksomheden øget synlighed, og Tølløse ligger centralt i forhold til kunderne:

– Vi har længe ønsket at komme tættere på vore kunder og får med de nye faciliteter en lettere hverdag og væsentligt bedre muligheder for at servicere vores mange kunder i Hovedstadsområdet, siger Henrik Andreasen fra KKS isolering.

KKS Isoloering udfører facadeisolering af både nye og eksisterende byninger, og har bl.a. stået for isoleringsarbejde på Amalienborg og i Bispeboligen i det Kongelige Palæ i Roskilde, som er opført i 1733.

Denne artikel er publiceret den 28. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply