Lokal-TV: Søren Wolstrup fortæller om politik i Holbæk de sidste 10 år

Søren Wolstrup fortæller om politik i Holbæk Kommune i de seneste 10 år. Foto: Rolf Larsen.

Søren Wolstrup fortæller om politik i Holbæk Kommune i de seneste 10 år. Foto: Rolf Larsen.

I den kommende weekend bringer LokalKanalen et indslag fra Holbaekonline.dk, hvor Søren Wolstrup fortæller om politik i Holbæk Kommune.

1. januar var det 10 år siden, at den seneste kommunalreform trådte i kraft og Holbæk, Jernløse, Svinninge, Tornved og Tølløse Kommuner blev til Holbæk Kommune og til efteråret er der kommunalvalg. Derfor satte Holbaekonline.dk Søren Wolstrup stævne og fik en snak om politikken ført de seneste ti år i kommunen og et forsigtigt kig ud i fremtiden.

Søren Wolstrup er tidligere turist og erhvervschef i Holbæk og selv tidligere lokalpolitiker. Desuden har han skrevet bøgerne “Holbæk – havnen byens livsnerve, værftet – byens stolthed” og “Fra Lensmand til borgmester”

Udsendelsen sendes lørdag klokken 12.30 og genudsendes søndag kl. 22.00 og mandag kl. 08.30 på LokalKanalen (der hvor der også sendes Tegnsprogskanalen), som kan modtages med egen “luftantenne” og via kabel-tv. Udsendelsen streames samtidig på www.tv-sydsjaelland.dk/live.html

I videoklippet nedenfor, kan du få en lille forsmag på tv-indslaget – Søren Wolstrup tør ikke spå for sikkert om fremtiden, f.eks. har John Harpøth efter optagelsen meddelt, at han genopstiller, så alt kan ske i politik i Holbæk:

Denne artikel er publiceret den 6. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply