Fyrværkeribatteri eksploderede mellem tilskuere

Et batteri eksploderede mellem tilskuerne på Orø Havn nytårsnat. Foto: Jesper von Staffeldt.

Et batteri eksploderede mellem tilskuerne på Orø Havn nytårsnat. Foto: Jesper von Staffeldt.


Igen i år, blev der fyret en hel del fyrværkeri af ved Orø Færgehavn, og alt gik tilsyneladende som det skulle, men pludselig eksploderede et batteri ved jorden før raketterne nåede at blive skudt af.

Det så drabeligt ud, og vi var en del som blev forskrækkede, blandt andet Deres udsendte som stod ca 3 m fra eksplosionen.

Men der var også en af tilskuerne som tog det lidt mere humoristisk og sagde: “Det må vist være en THansen”, med henvisning til firmaet THansen, der tidligere har solgt fyrværkeri, som ikke fungerede som det skulle og f.eks. gik af for tidligt. Det skal dog retfærdigvis siges, at undertegnede ikke fik undersøgt om batteriet var købt hos ovennævnte firma.

Denne artikel er publiceret den 1. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

 • Hanne Duelund Larsen

  Ak ja – hvor tåbelig kan man være !

  Der var jo netop i går udsendt advarsel om fejlbehæftede batterier, som kunne eksplodere. Men der er jo et stort behov hos folk om for enhver pris at svine naturen yderligere til !!
  Og så skidt være med om der ryger et øje eller en finger – eller det der er værre – mens man råber ih og åh og næh !!

  Og desværre ser det jo ud til, at der har været en stigning i skader i nat – ak ja.

  Ellers må man jo sige, at det var sidste udkald fra Styrelsen at melde ud. Det havde nok været fornuftigt at sikre at fyrværkeri solgt lovligt – rent faktisk VAR lovligt ??? Altså FØR det blev solgt.

  Men er Sikkerhedsstyrelsen ikke også en af de statslige arbejdspladser, som er flyttet ??
  OK – så har de nok haft travlt med at få skrivebordet på plads, og at finde ud af, hvor kaffemaskinen stod. Herregud, vi må heller ikke forlange for meget !

 • Leila Lindtoft

  bare der ikke var nogen der kom til skade så er alt andet jo lige meget den ene gang om året der fyres af og glad for alle dem der gik på havnen og fyrede af så os der ikke er vild med fyrværkeri kunne blive fri for det så en stor tak skal lyde til dem der gik ned på havnen og fyrede fyrværkeri af

Leave a Reply