Nytårskoncert med champagne, kransekage og knald!

Den 15. januar er det igen tid til nytårskoncert hos HOM. Foto: HOM.

Den 15. januar er det igen tid til nytårskoncert hos HOM. Foto: HOM.

Søndag d. 15. januar afholdes den årlige og traditionsrige nytårskoncert på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup.

Koncerten dirigeres af musiker og musiklærer på HOM Jens Peter Jensen, som også står for melodiarrangementerne af kendte melodier til harmonikastemmer. Koncerten vil byde på kompositioner af bl.a. Strauss, Beatles, Evert Taube og Kai Normann Andersen. Jens Peter Jensen garanterer, at publikum nok skal få sig nogle musiske overraskelser.

– Ved Harmonikaensemblets festival-koncert i 2016, oplevede vi meget stor positiv respons på kendte ABBA- og Beatles-melodier, som jeg havde omskrevet til harmonikastemmer, og vi skal nok igen overraske publikum med endnu flere variationer ved dette års nytårskoncert, fortæller Jens Peter Jensen.

Harmonika utroligt populært
Netop mulighederne for variationer i melodier til harmonika, er grunden til at så mange er interesseret i at lære at spille harmonika. ’Faget er efterhånden kommet i top 5 blandt de mest populære fag på Holbæk & Omegns Musikskole’, fortæller skoleleder Finn Reiner. Nytårskoncerten er faktisk et glimrende eksempel på, at alle niveauer og genrer kan forenes og give en koncertoplevelse helt i særklasse.’ Ved nytårskoncerten 2017 optræder HOM Harmonikaensemble samt HOM´s Harmonikaorkestre med bl.a. De Glade Harmonikaspillere.

Traditionen tro
Hele nytårskoncerten bliver naturligvis afrundet på festlig vis med H.C. Lumbyes Champagne Galop, hvor tilhørerne får til opgave at sprænge de tildelte balloner på de helt rigtige tidspunkter! I dagens anledning har harmonikaspillerne fået selskab af sanger Vinnie Jensen og Thomas Thomsen vil være klar med akkompagnement på trommerne.

Billetsalget er allerede i gang, men billetter kan stadig reserveres hos HOM på tlf. 59 66 08 66 eller mail hom@hom-musik.dk. Pris 75 kroner inklusiv champagne og kransekage.

Koncerten starter klokken 15.00.

Denne artikel er publiceret den 31. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply