18-årig kvinde forsøgt voldtaget

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

En 18-årig kvinde fra Holbæk blev lørdag morgen udsat for forsøg på voldtægt.

Kvinden gik klokken 06.30 ad Lundemarksvej og fra broen på Valdemar Sejrs Vej bemærkede hun, at en mand i gik samme retning.

På Lundemarksvej ud for Multi Motion ville hun binde sin ene sko, og hun bøjede sig ned.

Manden, der gik i samme retning, tog med den ene hånd fat om forurettedes mund og øjne og fik hende lagt hende ned på maven. I det samme kom en bil, der kørte ad Lundemarksvej, og det fik tilsyneladende gerningsmanden til at rejse sig og forsvinde i vestlig retning ad Lundemarksvej.

En forbipasserende bil standsede op og samlede den 18-årige kvinde op og kørte hende hjem, hvorfra politiet blev tilkaldt.

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, dansk/lys i huden, 175- 180 cm høj, 25-30 år gammel, almindelig af bygning, og stærk. Mørke øjne, måske brune. Lyse skægstubbe omkring kæbeparti og munden. Han var iført sort hue, sort jakke, sorte (ski)handsker med knopper på indersiden, dog ikke dothandsker og mørke bukser.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen eller som ud fra signalementet kan komme med oplysninger til politiet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 7. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply