Tricktyve spurgte om vej til Aalborg

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


En 73-årig kvinde fra Jyderup blev onsdag eftermiddag klokken 13 udsat for tricktyveri på p-pladsen ved Netto i Jyderup.

Da hun skulle til at bakke væk fra parkeringspladsen, holdt der en mørk bil og afspærrede hende vejen. Hun stod ud af bilen, og en passager i den mørke bil spurgte på engelsk om vejen til Aalborg. Kvinden blev mistænksom, da hun samtidig så en mand gå fra hendes bil og hen mod den mørke bil, hvor han undervejs sagde ”wrong car”, hvorefter den mørke bil kørte fra stedet. Kvinden konstaterede efterfølgende, at hendes dankort var stjålet fra hendes taske, der stod i bilen.

Kvinden sørgede for, at dankortet straks blev spærret.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der var en lignende sag fra Roskilde tirsdag, hvor nogle udlændinge heller ikke kunne finde vej til Aalborg….

Politiet efterforsker nu begge sager, og opfordrer til, at man er meget mistænksom, hvis nogen lige pludselig spørger om vej eller på anden måde kontakter andre.

Rådet lyder: Hold øje med tasker m.v. for at undgå tyveri og sørg for at skærme pinkode, når dankort eller andet kreditkort bruges i forretninger.

Denne artikel er publiceret den 14. juli 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply