Gratis fodbold og masser af aktivitet på stadion

 Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der er gratis fodbold, når Holbæk B&I i dag får besøg af FC Svendborg – og der er mere end fodbold i vente for tilskuerne på Holbæk Stadion.

Klubben har forlængst sikret sig en plads i 2. division efter sommerpausen og derfor er der ikke tale om nogen skæbnekamp, men festiligt skal det nok blive.

– Fem kamp-sponsorer dækker udgifterne i forbindelse med fodboldkampen, så der bliver gratis entre og forskellig underholdning, man kan forlyste sig med. Der kommer hoppeborg, sparkemaskiner, fodboldgolf og andet sjov. Det bliver som en mindre byfest, lover Gitte Vejlebo, der er indehaver af Vejlebo Dance Studio i Roskilde og gift med HB&I´s formand Johnny Vejlebo Nielsen. Det er hende, som er idékvinde og primus motor bag dagens arrangement.

Hele eftermiddags-arrangementet bliver spillet i gang af Holbæk Garden, der starter kl.12.00 fra Restaurant SuRi på havnen og derfra går gennem byen med ungdomsspillere fra HB&I og dansepiger fra Vejlebo Dance Studio som for- og bagtrop.

Selve kampen mod FC Svendborg fløjtes igang kl. 15.00.

Efter kampen kan man møde klubbens spillere og få en autograf.

Denne artikel er publiceret den 18. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply