Politiet konfiskerede kvindes bil – igen

En 38-årig kvinde fra Holbæk fik lørdag aften beslaglagt sin bil af politiet.

Kvinden var forinden blevet standset på Blegdammen i Holbæk og det viste sig, at hun var frakendt førerretten. Da hun flere gange tidligere er blevet afsløret i at køre bil, selvom hun ikke må, beslaglagde politiet altså bilen.

Det er nu op til en dommer at beslutte om bien skal konfiskeres. Det vil ske senere ved et retsmøde, som den 38-årige kvinde vil blive indkaldt til.

Det er i øvrigt ikke første gang, at kvinden har fået konfiskeret en bil – det skete også sidste år på grund af manglende førerret og andre overtrædelser af færdselsloven, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Denne artikel er publiceret den 13. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply