Mand stukket med kniv – 13-årig afhørt i sagen

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

En kun 13-årig dreng er blevet afhørt i forbindelse med et knivstikkeri i Bysøparken i Holbæk tirsdag eftermiddag.

Klokken 15.20 var der uorden i Bysøparken og her blev en 39-årig mand fra Vanløse stukket i sin venstre arm og slået i baghovedet af en ung dreng.

Efterfølgende kørte drengen fra stedet på en scooter.

Drengen blev beskrevet som værende af anden etnisk oprindelse end dansk.

Efterfølgende blev en 13-årig dreng udpeget som passager på scootere, og han blev afhørt af politiet, som nu efterforsker sagen nærmere.

Fokus på uroen i byen
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man på grund af den seneste tids uro i Holbæk særdeles meget fokus på, hvad der sket i bymidten, og det sker i tæt samarbejde med kommunens SSP folk.

Politiet opfordrer til, at man kontakter dem, hvis man ser uro eller optræk til uro, så den uhensigtsmæssige adfærd kan blive stoppet så hurtigt som muligt. Man kan rigne til politiet på telefon 112 – eller i tilfælde af slagsmål eller lignende på telefon 112.

Denne artikel er publiceret den 11. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Henrik Larsen

    Hvad fanden er det der sker i vores by? Ballade på stationen i tide og utide, som går ud over sagesløse mennesker, knivstikkeri i Bysøparken. Unge utilpassede unge og et politi og en kommune, som ikke gør noget ved problemerne. Sådan virker det. Efter hvad jeg hører rundt omkring, så kender både politi og kommune til ballademagerne, de utilpassede og kriminelle, altså det kan ikke være noget problem og stoppe dem. På mig virker det som om politiet og kommunen mangler viljen og bare fortsætter med misforstået omsorg og blød pædagogik!!!!!

  • Mia Andersen

    Resultat af mange års forfejlet indvandrings og “integrations” politik.

Leave a Reply