18. april 2024

Arkiv foto: Rolf Larsen.

FC Sydvest ligger helt i top i Danmarksserien pulje to og var klar favorit til lørdagens kamp.

Første halvleg var dog ret åben og første rigtige mulighed kom først efter ca. et kvarters spil, da Tuse IF sendte bolden i mod FC Sydvests mål, men målmanden var på sin plads.

Godt ti minutter efter var det Tuses målmand, som kunne redde æren, da hjemmeholde gjorde et forsøg. FC Sydvest fortsatte med at forsøge sig, men Tuses målmand afværgede angrebene og sikrede dermed at hjemmeholdet ikke kom foran med mindst et par mål før pausen.

Stillingen ved pausen var derfor 0-0.

Efter pausen gik FC Sydvest igen til den og efter fem minutter, var det lige ved og næsten, men igen var Tuses målmand på sin plads og afværgede scoring.

Først i 65. minut kom der tal på måltavlen, desværre for Tuse var det FC Sydvests Jacob Peersen, der sendte bolden i mål til 1-0.

Godt fem minutter efter øgede Rene Hansen føringen til 2-0.

Tuse havde en god chance for med fem minutter tilbage af kampen, men hjemmeholdets målmand reddede.

Næste kamp for Tuse er lørdag d. 14. maj mod Rishøj BK. Den kamp spilles hjmme på banen ved Tusehallen klokken 15.00.