Ændrede sendetidspunkter for Holbaekonline.dk på LokalKanalen

Holbaekonline.dk sender lokal-tv til potentielt godt 800.000 seere og nu får vi nyt sendetidspunkt.

Holbaekonline.dk sender lokal-tv til potentielt godt 800.000 seere og nu får vi nyt sendetidspunkt.


Holbaekonline.dks lokal-tv ændrer sendetidspunkter – og det betyder også, at vi ikke sender i denne uge – men først i næste uge.

Holbaekonline.dk har hidtil sendt en times TV hver den første søndag i måneden mellem kl. 22 – 23 med genudsendelse efterfølgende mandag og torsdag kl. 8.30 – 9.30. Men mange af vore seere har fundet tidspunktet mellem kl.22 og 23 lidt for sent især hvis man skal op tidlig næste morgen for at gå på arbejde.

Fra juni måned har vi fået bedre sendetider, idet vi nu starter vor times TV-udsendelse allerede den første lørdag i måneden, mellem kl 12.30 og 13.30, bibeholder sendetidspunktet om søndagen mellem kl.22-23 for genudsendelsen og om mandagen bibeholder vi ligeledes det gamle sendetidspunkt. Så fremover kan man sige Holbaekonline sender TV morgen, middag og aften.

Som hidtil vil vi bestræbe os på at bringe dagsaktuelt stof med korte og hurtigproducerede videoer på vor netavis, mens vi på TV vil bringe længerevarende indslag som ikke nødvendigvis vil være dagsaktuelle, eksempler herpå kan ses på næste lørdag, d. 7. maj kl. 12.30-13.30: Et portræt af en katteinspektør fra Kattens Værn under hans arbejde på Orø og så besøger vi en særdeles velfungerende arbejdsplads i Holbæk kommune nemlig Kommunekram, en slags kræmmermarked med et socialt sigte.

Denne artikel er publiceret den 1. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply