42-årig mand anholdt: blottede sig for to drenge

En 42-årig mand fra Holbæk er blevet anholdt og sigtet for at have krænket to drenges blufærdighed.

Tirsdag eftermiddag klokken 15.45 fik to drenge på 13 og 14 år fat i noget DSB-personale, som de fortalte, at de havde været udsat for en lidt speciel oplevelse i Nygade. DSB-personalet kontaktede politiet, som kørte til Holbæk Station.

Drengen forklarede at en mand havde stået og tisset i Nygade og da de passerede ham, havde han spurgt om de kunne hjælpe ham, samtidig med, at han vendte sig om mod drengene. De to drenge fortsatte mod stationen, men på vejen blottede den samme mand sig for drengene ved at trækkke bukserne ned og vise sin bare numse.

På stationen fik politiet kontakt til en 42-årig mand, som blev anholdt og og sigtet for blufærdighedskrænkelse af drengene. Disse tog politiet sig endvidere af og sørgede for underretning af deres forældre.

Den 42-årige blev senere på aftenen løsladt efter endt sagsbehandling, men må nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 4. november 2015 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply