Så er der Spirefestival på Tuse Næs

We Set Sail spiller lørdag eftermiddag på Spirefestivalen. PR foto.

We Set Sail spiller lørdag eftermiddag på Spirefestivalen. PR foto.

I dag åbner årets Spirefestival – 3 dage med 31 koncerter og 26 kunstprojekter på Udbyvej 25.

Den levende kunst er i centrum på Spirefestivalen på Tuse Næs. På årets Spirefestival er der et væld af forskelligartede projekter, fra den danske og nu også internationale musik- og samtidskunstscene.

Der er f.eks. mulighed for at opleve post-rock fra Sydafrika, når Cape Towns We Set Sail folder sig ud i cinematic instrumental, lyt til folk-musik hele vejen fra Australien, eller flip ud til psychedelic stoner fra Tyskland.

Der er også både tid og mulighed for at slappe af i løbet af den 3 dage lange festival på Tuse Næs. PR foto.

Der er også både tid og mulighed for at slappe af i løbet af den 3 dage lange festival på Tuse Næs. PR foto.


Dette års festival byder på både det nære og det tætte, med alt lige fra de lokale helte Workers In Songs’s folk N’ country til skatepunk, dødsmetal, skovmusik og varme toner fra en af Danmarks lovende Singer-songerwriters, Cisser.

Kunstscenen er også repræsenteret med 26 samtidskunstnere fra både ind– og udland. Her er f.eks. mulighed for at se Dina Lundvald Nielsens Shelter, hvis gulv består af selve himlen og man kan overvære en nærværende performance fra kunstner Maj Horn og fotograf/landskabsarkitekt Peter Vadim.

Festivallen byder også på yoga i morgentimerne, vinsmagning og økologisk mad for både vegetarer, veganere og kødædere.

Og skulle man pludselig trænge til en pause fra de mange mennesker, så venter Tuse Næs´ landskaber uden for festivalpladsen med åbne marker, vild skov og friskt havvand.

Det er i øvrigt 6. år i træk, at festivallen afholdes.

Spirefestival åbner i dag kl. 17.00 med fernisering – pladsen er dog åbent fra kl. 16.00. Festivalen slutter først igen søndag.

Hele festivalens program, priser og anden info kan ses på www.spirefestival.dk

Leave a Reply