Orø: Nu er vikingerne på plads

Nu venter vi bare på publikum. Foto: Jesper von Staffeldt.

Nu venter vi bare på publikum. Foto: Jesper von Staffeldt.

De næste fem dage er der for 3. gang vikingefestival på Orø ved havnen.

Det er blevet meget populært med vikinge- og middelalderfestivaler rundt om i Danmark, Snart skal der igen afholdes en middelalderfestival i Holbæk. For nylig blev der afholdt vikingestævne i Trelleborg og det trak over 11.000 publikummer. Det tal når man næppe op på, på Orø men mindre kan vel også gøre det.

Hvor mange der kommer er arrangørerne vel ret spændt på, der er investeret megen arbejde og mange timer i at få det hele til at køre, og hvad angår det økonomiske, så har flere firmaer været ret så velvillige over for vikingelauget og Holbæk kommune har givet en underskudsgaranti på 20.000 kr.

Her første dag på markedet var der ved middagstid ikke dukket så forfærdelig mange publikummer op, men det kommer forhåbentlig, bare vejret holder. Og apropos vejret så dukker TV2 Vejret op på pladsen på fredag , hvor vejrudsigten sendes direkte fra vikingepladsen .

En kommentar

  • jesper von Staffeldt

    TV2east var her og filme ved middagstid, så mon der ikke kommer noget på i aften ?

Leave a Reply